; ;

Erkend Leerbedrijf

Wij leiden vakmensen op!

Studenten die de groenopleiding volgen op MBO niveau 3 of 4 (BOL of BBL) met een specialisatie richting aanleg & onderhoud van tuinen (hovenier) zijn bij ons meer dan welkom. Daarnaast willen wij een werkplek bieden voor hen die zich op latere leeftijd nog willen omscholen en de branche opleiding van de VHG volgen.

Stage lopen bij Alfons Thus Groenonderhoud

Er zijn weinig onderwerpen die mensen belangrijk vinden, Groen is gelukkig wel zo’n onderwerp. Groenonderhoud Alfons Thus vindt het belangrijk om goed te zorgen voor de tuin. Jij kan hierin een rol van betekenis spelen. Heb je een groen hart en wil je werken in vele tuinen en groengebieden die Gelderland kent, kom dan bij ons stage lopen! Misschien weet je nog niet precies wat je hierna gaat doen, dan is stage een goede manier om erachter te komen waar je interesses liggen. Of je weet wel heel goed wat je wilt en je wilt je specialiseren op een bepaald onderwerp, kortom wij garanderen een leuke en leerzame stageplek!

We hebben verschillende mogelijkheden om ervaring op te komen doen, namelijk de mbo BOL stages, mbo BBL-plekken. We vinden het belangrijk dat je ontdekt welke onderwerpen en werkzaamheden bij je passen, en dat wij wat van onszelf en het werk aan jou kunnen laten zien. Ben jij een aanpakker en vind je het leuk om in de buitenlucht te werken? Dan zoeken wij jou!

De werkzaamheden zijn zeer afwisselend, hierbij kun je denken aan het plaatsen van schuttingen en pergola’s, aanplanten van vaste planten, heesters en bomen, het aanleggen van vijvers, terrassen, tuinhuisjes en vlonders en het aanleggen van (sier)- bestrating. Maar ook renovatie en onderhoud van tuinen behoort tot je takenpakket.

Kortom bij Groenonderhoud Alfons Thus is geen dag hetzelfde. De ene dag ben je aan het bestraten, de andere dag ben je onderhoud aan het doen om de tuin weer klaar te maken voor de zomer.

Wat verwachten wij van jou?
• Dat je een leergierige student bent die het niet erg vindt om vieze vingers te hebben
• Dat je een flexibele student bent
• Dat je vriendelijk de klant te woord staat
• Dat je beschikt over de algemene basiskennis
• Geen 9 tot 5 mentaliteit

Wat bieden wij jou?
• Een leuke en leerzame stage waar je met plezier de stageperiode doorloopt
• Persoonlijke begeleiding en aandacht.

Ben jij overtuigd om bij ons stage te komen lopen? Neem dan contact op met Alfons Thus (0611412820). Of vul het contactformulier hieronder in. Hopelijk zien we je snel op de koffie!

Aanmelden voor een stageplek


Groenonderhoud Alfons Thus is een erkend leerbedrijf. Wij leiden vakmensen op! Opzoek naar een stage? Kijk voor meer informatie op de pagina "Erkend Leerbedrijf"

* Onze website werkt het beste in de browser Google Chrome of Firefox

Contact informatie